Kallelse Årsmöte 2023

KFS årsmöte

Kallelse Årsmöte 2023

”Tillsammans in i det femte decenniet”

Vägen från Gästrikegatan år 1983 till Fogdevreten på KI Campus år 2023 har varit lång, både mödosam och lustfylld. Det har krävts mycket jobb och målmedvetenhet för att uppnå legitimation och det kommer att krävas ännu mer för att etablera sig fullt ut i hälso- och sjukvården. Tillsammans gör vi skillnad!

Fredag 17 mars

14:00 Smärta och det gåtfulla samspelet mellan kropp och själ
Karin Jensen är psykolog, docent och en av världens främsta placeboforskare. Hon brinner för att förstå mekanismerna bakom smärta men också hur förväntanseffekter och placebo påverkar vår upplevelse av smärta. 

15:00 Funktionell buksmärta hos barn
Maria Lalouni är psykolog och forskare på Karolinska Institutet. Maria är intresserad av de biologiska, psykologiska och sociala bidragen till smärta och beteendemässiga reaktioner på smärta och andra symtom. Hon har bland annat studerat hur barn påverkas vid funktionell buksmärta.  

16:30 Studentkåren inbjuder till pub och mingel. En plattform för studenter och yrkesverksamma kiropraktorer att knyta band inför kommande praktikplatser.

18:30 Middag på Chapter’s (meny), fem minuters promenad från SKHS. Vi avnjuter middag (varmrätt ca 180 kr) i en avslappnad miljö som gjort för trevliga kollegiala samtal. Boka din plats i anmälningsformuläret längst ner på sidan så återkommer vi med mer information.

Lördag 18 mars

KFS årsmöte

Lördagen 09:30-15:00, med paus för lättare lunch, viger vi åt årsmöteshandlingar med gott om tid för gemensamma samtal. Styrelsen lägger fram två motioner som man vill presentera och diskutera med medlemmarna. Motionerna hittar du här och här!

Kaddio som administrerar vårt Kvalitets- och ledningssystem (KvK) berättar mer om det journalsystem företaget erbjuder och företagets övriga tjänster.

Vetenskapliga rådet presenterar sitt omfattande arbete och tankar om framtiden. Vi får även möjlighet att höra hur Idrottssektionen arbetat under senaste året och vilka nya aktiviteter som är på gång.

Vi behöver din anmälan senast 10 mars. Har du frågor kontakta ordförande Michael Matton Jernberg på michael.matton.jernberg@kiropraktik.com eller 070-752 05 00.