Upplagd av CAP Kiropraktorkliniken AB 2024-03-06

Kontakt
Telefon: 0455-141 41
Lyckeåborg, Blekinge län
2024-05-05
Anställd/Praktikant sökes

Klinik i Karlskrona söker kollega

Jag heter Catharina Plan och driver en väletablerad klinik ca tio minuters bilfärd utanför Karlskrona centrum. Jag har varit verksam sedan examen 1999 och söker nu en kiropraktorkollega till kliniken.

CAP Kiropraktorkliniken AB ligger i Lyckeåborg precis vid Lyckebyån. Jag hyr ca 170 kvm som består av föreläsningssal på bottenvåningen samt två behandlingsrum, stort väntrum, kök med pentry, ett badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare och en gästtoalett på övervåningen. Balkong ut mot Lyckebyån finns också och fina utomhusmiljöer. Gratis kundparkering finns precis utanför.

Rummet som är aktuellt för uthyrning är ca 25 kvm stort med handfat och fönster i två väderstreck, vita väggar samt ekparkett. Du har även tillgång till alla gemensamma ytor och möjlighet till att hålla utbildning och föreläsningar på bottenvåningen. En vanlig eldriven bänk finns i rummet.

Det du själv får stå för är (förutom eget företag) journalprogram, möbler i rummet samt förbrukningsmaterial. Allt annat ingår i hyran.

Det har ingen betydelse om du är erfaren eller i början av din karriär!

Om detta låter intressant får du gärna höra av dig till mig på kiropraktorklinikenab@gmail.com. Gå även ut på min hemsida www.kiropraktorklinikenab.se.