Upplagd av Michael Johansson 2016-04-14

Kontakt
Telefon: 0709704847
Norrort, Stockholms län
2016-06-13
Jobb/Praktikplats sökes

Erfaren kiropraktor söker nya uppdrag

Hej

Jag heter Michael Johansson och har arbetat som kiropraktor sedan 2000. Jag söker nu nya uppdrag som anställd, konsult eller egen. Kanske vill du sälja din mottagning eller gå ned i tid?

Jag har erfarenhet av företagardelen från att ha drivit egna mottagningar, varit inhyrd i rum eller som konsult, samt haft avtal med landstinget i Stockholm.
2009 var jag med och vann upphandlingen med SLL och drev två mottagningar fram till 2013 då vårdval infördes efter det arbetade jag som konsult åt en SLL mottagning samt hyrde ut personal till andra mottagningar. Efter organisationsförändringar inom SLSO har jag arbetat som anställd sedan 2015.

Jag är utbildad på SKHS och har vidareutbildat mig bla genom MPI kurser men även externt. Under tiden på mottagningen jag är nu har jag samarbetat mycket med ffa sjukgymnaster/fysioterapeuter samt arbetsterapeuter och dietister. Ett sammarbete som fungerar mycket bra. Jag har även stött på en stor variation av patienter från elitmotionärer till multisjuka äldre. Något som utvecklat mig till en mycket duktig kiropraktor.

Anledningen till att jag söker nytt är ändrad familjesituation samt att utvecklingsmöjligheten i min anställning begränsad.

Tveka inte att ta kontakt om du har rum/tjänst eller vill sälja hel eller del av din verksamhet.
Jag bor norr om Stockholm men söker över hela landet.

Michael Johansson
michael.johansson15@gmail.com
0709704847